THE PRACTICE comunica proiectul Casa Radio

Agentia de relatii publice THE PRACTICE ofera, incepand cu jumatatea acestui an, servicii de consultanta pentru compania Plaza Centers, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de centre comerciale si de divertisment din Europa Centrala si de Est. Agentia a castigat contul in urma unei cereri de oferta, motivele alegerii fiind buna reputatie a specialistilor THE PRACTICE si experienta lor pe domeniul real estate.

THE PRACTICE va contribui atat la construirea imaginii corporative, cat si la comunicarea principalului proiect multifunctional dezvoltat de companie in Romania - Casa Radio. Pana in prezent, THE PRACTICE a elaborat deja cercetarea care reprezinta punctul de plecare pentru pozitionarea proiectului Casa Radio si a zonei comerciale din componenta acestuia. De asemenea, agentia a propus companiei Plaza Centers si strategia de comunicare corporativa pe termen mediu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related