Speed Promotion - primii 10 ani, primul milion

Aniversarea celui de-al zecelea an de activitate al agentiei de publicitate bucurestene a coincis cu depasirea pragului de 1 milion de euro cifra de afaceri.

De la infiintarea sa, in noiembrie 1997, Speed Promotion a avut o evolutie constanta, acumuland permanent noi competente si largind treptat paleta de servicii oferite.

Cu zece ani in urma era un mic boutique de creatie si productie publicitara iar din 2004 Speed Promotion devine agentie de publicitate full service independenta, deruland primele campanii importante atat online cat si offline si lucrand deja pentru clienti precum Forever Living Products, Midocar, Next Advertising, Organizatia Salvati Copiii sau International Labour Office.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related