Ogilvy Group se implica in combaterea rasismului

"Rasismul strica jocul. Violenta distruge vieti." este un proiect initiat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in colaborare cu Asociatia Fotbalistilor Amatori si Non-amatori (AFAN) si Open Society Institute. Proiectul isi propune sa opreasca manifestarile discriminatorii si violentele de pe stadioane si din afara lor, promovand totodata dialogul social prin intermediul sportului.

Ogilvy Group s-a implicat activ in acest program social de combatere a rasismului, realizand pro-bono un spot TV de 30 de secunde care va fi difuzat pana la sfarsitul anului. Ideea unui astfel de spot a pornit din dorinta de a aduce in atentia publicului o problema a societatii romanesti: manifestarile rasiste, care afecteaza nu numai competitiile sportive, ci care depasesc granitele stadionului, facand victime si in alte arii ale societatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related