BrandTailors sponsorizeaza workshop-ul Atelier Tipografic Olanda/Romania

BrandTailors isi doreste sa joace un rol important in dezvoltarea tinerilor, recunoscand ca marile proiecte de branding de maine sunt modelate acum, in prezent. Totusi, BrandTailors nu se limiteaza la indivizi, ci ajuta si institutiile implicate in dezvoltarea lor.

In aceasta toamna, BrandTailors a ales sa sponsorizeze primul mare proiect menit sa micsoreze spatiul dintre est si vest si sa mareasca schimbul European de cunostinte grafice: Atelier Tipografic Olanda/Romania - oferind fonduri Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti.

Aceste fonduri sunt folosite pentru achizitionarea de fonturi tipografice pentru biblioteca universitatii. "Niciun brand nu poate trai suficient de mult incat sa fie numit mare, fara un sprijin corespunzator si fara rabdare. Credem ca in aceeasi masura acest lucru se intampla si cu studentii de la Arte. Multe companii si multi oameni renunta prea repede la pasiunile lor din cauza lipsei de sprijin. Noi, din pozitia de graphic designeri si de companie ce isi construieste brand-ul,
cunoastem acest pericol si incercam sa oferim un ajutor acestor studenti" sustine Janos Kurko - Creative Director la BrandTailors.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

anton mihai
acum 16 ani
Salut, imi pare rau ca nu am participat si eu. Ziceam de mica greseala. Adresa site-ului.

Eu tin cu graficienii adevarati!



Branded


Related