Deloitte analizeaza evolutia industriei telecomunicatiilor in 2008

Grupul Tehnologie, Media si Telecomunicatii din cadrul Deloitte Touche Tohmatsu a facut publice astazi previziunile pentru industria telecomunicatiilor pe 2008. Studiul "Previziuni in domeniul telecomunicatiilor 2008" arata ca numarul comunicatiilor digitale va creste considerabil, acestea se vor diversifica si vor avea un rol vital in viata noastra.

"Estimarile pe 2008 pentru industria telecomunicatiilor se arata a fi foarte variate. Previziunile din acest an analizeaza impactul pe care l-ar putea avea o eventuala regresie economica asupra sectorului telecomunicatiilor; cresterea viabilitatii pietei de M2M, grabita de aparitia iminenta a telefonului mobil de 10 USD; viitorul GSM-ului care implineste anul acesta cel de-al 21-le an; si relatia nesigura intre lungimea de banda si veniturile de pe piata broadband", a declarat Dariusz Nachyla, partener TMT Central Europe din cadrul Deloitte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related