Media Fact Book: Cum a evoluat piata locala de media in 2010. Previziuni pentru 2011

Media Fact Book: Cum a evoluat piata locala de media in 2010. Previziuni pentru 2011

La conferinta de lansare a editiei a 15-a Media Fact Book, lucrare de analiza a pietei romanesti de media si publicitate editata anual de agentia Initiative, s-au anuntat date despre evolutia cheltuilelor pentru publicitate la TV, radio, print, OOH si online din 2009 in 2010, pe baza carora s-au anuntat predictii pentru anul 2011 si pentru 2012. Studiul Media Fact Book poate fi descrcat in format digital de pe mediafactbook.ro.

“Dupa cresterea cu 2 cifre inregistrata in 2008, in anul 2009 piata de media a scazut, cum probabil ca stiti deja, cu aproximativ 37% la valoarea neta. Aceasta scadere majora a avut valorile pietei undeva in zona anului 2006. Bineinteles ca la inceputul anului 2010 examinam cu totii piata si asteptam semnele de revenire care ni se pareau noua ca sunt pe acolo. Opiniile oamenilor de marketing mergeau de la optimism la pesimism cu intrebarea cheie ‘este oare posibil ca in 2010 sa revina sau macar sa insemne o stagnare a trendului descrescator din 2009?’”, a anuntat Veronica Savanciuc una dintre problemele la care raspunde Media Fact Book 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related