Lista castigatorilor ADOR 2009

Festivalul ADOR si-a desemnat castigatorii celei de-a opta editii. Titlul de "Agentia Anului" a fost castigat de Graffiti BBDO, care a cumulat 3 trofee de aur, 7 de argint, 3 de bronz si a avut 10 lucrari shortlistate.

Categorie: TV
Sectiune: SPOT TV

SHORTLIST:

Lucrare: Anti Steaua
Brand: ProSport
Agentie: Arsenoaiei & Matasel

Lucrare: Headless
Brand: Gusto
Agentie: Publicis Romania

Lucrare: Cliopolitan
Brand: Renault Clio
Agentie: Publicis Romania

Lucrare: The Boss
Brand: Skol
Agentie: Tempo Advertising

Lucrare: The Puppy
Brand: Nissan Tiida
Agentie: Publicis Romania

Lucrare: Takes
Brand: Whiskas
Agentie: Graffiti BBDO

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related