Cel mai nou spot Sony surprinde momente magice in Miami

Sony uimeste inca o data lumea advertising-ului prin cel mai recent spot care evidentiaza capabilitatile gamei de produse digitale castigatoare de premii - Alfa, Handycam si Cyber-shot.

Filmata in Miami, Florida, reclama intitulata "Orasul de Spuma" ("Foam City"), are ca punct de desfasurare centrul comercial al orasului care este transformat intr-un taram al minunilor, inundat de spuma - cu strazi pline de spuma si baloane de sapun. Special pentru acest spot a fost construit cel mai mare aparat de facut spuma din lume, ce produce peste doua milioane de litri de spuma in fiecare minut.

"Vedetele" din aceasta productie sunt cetateni autentici ai orasului Miami, care au fost invitati sa intre in "Orasul de Spuma" in timp ce aparatele de filmat inregistrau fiecare reactie a lor la noul mediu - mai ales in momentele in care treceau prin acest peisaj umplut de spuma cu scootere, biciclete si chiar cu un camion.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune


Comentarii

Alexandru Paizan
acum 15 ani
Does anyone remember of L'instant X" - Mylene Farmer (95-96)?

http://youtube.com/watch?v=T-BnJ2JVdWY "

Replace New York with Miami and...

Very ,,creative", don't you think?



Branded


Related