Godmother comunica pentru Agricover

Godmother comunica pentru cel mai mare integrator de servicii din agricultura de pe piata romaneasca. Sub sloganul "Formula succesului in agricultura" Godmother a realizat prima campanie integrata de imagine pentru Agricover, care cuprinde aparitii TV, ad-uri in presa locala, outdoor si actiuni de direct mailing.

Campania de imagine se deruleaza in perioada iunie-septembrie 2008 la nivel national iar mediile de comunicare vor fi utilizate diferit, tinand cont de specificul publicului cu care comunica: componentele de TV, aparitii in presa locala si de outdoor sunt dedicate crearii de brand awareness in timp ce partea de actiuni de direct mailing urmareste atingerea de obiective de vanzari, printr-o comunicare directa si personalizata cu fermierii, care se confrunta cu situatii diferite de la un judet la altul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related