In Academia Catavencu de maine

Dupa cainii maidanezi a venit randul informatiilor comunitare:
Basescu viseaza sa conduca noua securitate nationala
Traian Basescu ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa dea o ordonanta de urgenta. Pe un proiect de lege pe care premierul nu l-a vazut niciodata. Proiectul priveste infiintarea Comunitatii Nationale de Informatii. Basescu vrea sa-si bage comunitatea in casa, in ultima sedinta de guvern dinaintea vacantei parlamentare. O asemenea cerere, daca ar fi fost aprobata, ar fi putut sa arunce tara ori in aer, ori in urma cu 50 de ani - decideti voi dupa ce cititi analiza din pagina 3.
In timp ce Mutu se tinea de mana cu telefonul mobil,
Alexandra Dinu se imbratisa cu Cabraleta
Sambata e o zi romantica si ni se pare normal sa fie asa. Una din consecintele faptului ca sambata este o zi romantica e ca in aceasta zi a saptamanii se intampla, peste tot in lume, evenimente romantice. Un eveniment d-asta s-a petrecut fix sambata care-a trecut, in jur de ora 1 noaptea, pe soselele Bucurestiului. Protagonisti: Cabral si decapotabila lui. In dreapta lui Cabral, Alexandra Dinu, fosta Mutu. Deasupra masinii, cerul instelat, fost noros. Pe larg si in adancime, in textul atasat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related