Nike retrage Air Stab in urma unor crime

Dupa ce mai muti adolescenti au fost injunghiati, intr-o serie de atacuri de strada din Marea Britanie, Nike retrage de pe piata globala produsul Air Stab, anunta BrandRepublic. Pantofii sport marca Air Stab nu se mai vand nici pe site-ul oficial al Nike.

Air Stab au fost lansati pe piata acum doi ani si sunt creati dupa un design original din 1988, sub sloganul "Runnin' 'n' Gunnin". Desi s-au vandut foarte bine la pretul de 90 £, Air Stab ramane de gasit doar prin intermediul retailer-ilor.

Un purtator de cuvant al Nike a declarat ca nu a existat o referire directa si explicita catre armele albe, iar produsul Nike se afla intr-o conjunctura atat de nefericita, incat a trebuit sa fie retras. "Respingem ideea ca Nike incurajeaza actele de violenta prin denumirea AirStab. Sunt foarte multe modele ale produsului existente pe piata, si fiecare are denumirea sa proprie. Ar fi imposibil sa ne asumam conjucturile viitorului pentru fiecare dintre ele", a completat purtatorul de cuvant.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related