Tike! și Buzz Sneaker Station au lansat Nike Air Max 720 și Air Max 270

Tike! și Buzz Sneaker Station au lansat Nike Air Max 720 și Air Max 270

Campania globală lansată de Nike prin care își îndeamnă comunitatea ca în acest an sa JUST GO BIGGER s-a materializat prin lansarea unei noi colectii AIR MAX, completată de o tehnologie inovativă și extrem de creativă. Air Max duce confortul la un al nivel, multumind cu succes nevoia de design a comunității fashion-sneakers. Practic vorbim despre noi modele care au incorporat tehnologia Air Max precum: Throwback Future Pack (Nike Air Max 270, Nike Air Max 97, Nike Air Max 95 PRM) sau noutatea 2019 Nike Air Max 720.

Campania Nike Air Max din 2019 a venit și cu o provocare a brandului lansată către Sport Vision, deținătorul marcilor Tike! și Buzz Sneaker Station în România. Cum faci să transformi un concept științific într-o activare care să susțină în offline inovația brandului către un public tânăr, pasionat de trenduri și de cultura cu care vine la pachet această industrie?

În primă instanță, lansarea a fost precedata de un photo session semnat de Vali Bărbulescu, care a activat fan base-ul Tike!. 

“Shootingul a fost simplu, dar cu personalitate, caracter și atitudine. Am creat un set-up futuristic, completat de un styling urban. Au fost și influencerii extrem de bine aleși, reprezentativi pentru ceea ce Nike dorește să comunice prin aceste două modele nou-lansate. Practic, decorul, muzica și mood-ul shooting-ului au generat un pre-event, de aceea teasingul creat prin fotografiile finale s-a armonizat atât de bine cu ce s-a întamplat la event”, Vali Bărbulescu.

Evenimentul de lansare a avut ca punct de plecare inovația și experimentul. Așadar, locația evenimentului a fost recreată ca un spațiu stiințific. Dincolo de look&feel-ul de laborator, culorile neon și atmosfera urbană, Nike Lab a provocat comunitatea Tike! să experimenteze presiunea aerului sub foarte multe forme, pentru a înțelege și confortul unei perne de aer care vine și amortizează această tensiune.

JUST GO BIGGER BUCHAREST a reunit peste 200 de oameni, un mix colorat, urban, frumos, oameni cu atitudine și plini de viață, printre care Sore, Alexia Eram, Serendischi, Deliric, Selly, Vali Bărbulescu și Delia Tudose.

Eveniment organizat și semnat de Romanian Artists Agency.

Noua colectie Nike Air Max este disponibila in magazinele Tike!
Si Buzz  începând cu data de 18 aprilie.
Just go bigger, Bucharest!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related