Noul album Chemical Brothers va fi promovat cu ajutorul Google Earth

Conform BrandRepublic, Chemical Brothers s-a asociat cu Google Earth in campania de lansare a noului album "Brotherhood", gandita pentru user-generated content. Chemical Brothers va lansa un single cu ajutorul motoarelor de cautare ale Google Earth si a propriilor fani.

Provocarea a fost lansata de trupa britanica catre fanii din toata lumea, care doresc sa produca un filmulet sau sa trimita o fotografie proprie pe tema "Midnight Madness". In urma unei selectii, lucrarile pot deveni parte integrata in videoclipul single-ului de pe "Brotherhood".

Cea mai buna lucrare va fi editata de producatorii de la Nexus, promovata pe Youtube, transformata in videoclip muzical si premiata pe website-ul oficial Chemical Brothers, incepand de la 18 august, data la care se lanseaza "Midnight Madness". Filmutetele inscrise nu vor depasi 20 de secunde, dar nici mai putin de doua, si vor trebui sa fie relevante pentru tema lansata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related