Lipton Ice Tea te racoreste in trei locatii din Bucuresti

Lipton Ice Tea este aliatul tau impotriva caniculei! Vara aceasta te rasfata cu senzatia racoroasa a vaporilor de apa trecand prin unul din cele trei tunele Lipton amplasate in Piata Unirii si pe bulevardul Mihail Kogalniceanu, la intrarea in parcul Cismigiu.

Lipton Ice Tea te sprijina in lupta impotriva caniculei si vine mereu cu solutii sanatoase si racoroase pentru organismul tau. Pentru a putea trece mai usor peste temperaturile ridicate - care au ajuns anul acesta si la 40 de grade - Lipton iti ofera un moment de prospetime in trei zone cu trafic pietonal ridicat din Bucuresti. Poti sa treci prin poarta cu vapori de apa de la intrarea in parcul Cismigiu, de pe bulevardul Mihail Kogalniceanu sau prin unul din cele doua tunele Lipton amplasate in Piata Unirii si Piata Obor toata luna august si prima parte a lunii septembrie. Treci prin poarta cu vapori si simti cum corpul tau se revigoreaza. Uita pentru cateva momente de caldura de afara si intra in lumea Lipton!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related