Mbela, alaturi de Lipton Ice Tea Red, aprinde plaja din Mamaia in ritmuri africane

Toti cei aflati pe plaja Lipton din Mamaia, sambata seara, vor avea parte de muzica africana, nenumarate surprize si Lipton Ice Tea Red din plin!

In seara zilei de 11 august, de la orele 17, vino pe Plaja Lipton din Mamaia, situata vis-a-vis de Hotelul Palm Beach, intre Terasa Tomis si Terasa Fontanella, pentru un concert de muzica africana autentica. Protagonista acestui eveniment va fi Mbela, insotita de nelipsitele sale dansatoare. Alaturi de simpatica interpreta, trupa Gloria Band garanteaza distractia in ritmuri antrenante.

Noua vedeta a gamei Lipton in aceasta vara este Lipton Ice Tea Red, un ceai revigorant al carui principal ingredient, Rooibos-ul este originar din Africa. Concertul sustinut de Mbela, alaturi de trupa Gloria, te va introduce in atmosfera potrivita pentru a savura un Lipton Ice Tea Red plin de vitalitate si energie. Daca nu poti sa ni te alaturi in aceasta simbata, nu te ingrijora! Mai ai ocazia de a o urmari pe Mbela si sambata, 18 august.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related