Mihaela Radulescu comunica provocator: Stop Fumat!

Mihaela Radulescu demareaza campania sociala "Stop Fumat", in posterele careia apare sumar imbracata in lenjerie intima rosie si o camasa alba. Consortiul Seaview este coordonatorul campaniei de 700.000 de euro care se va desfasura la nivel national cu executii radio, TV, indoor si OOH, informeaza Gardianul.

Campania antifumat va dura 5 luni, timp in care si alte vedete cum ar fi Andreea Raicu, Alessandra Stoicescu sau Andreea Marin vor putea fi vazute in ipostaze incitante daca vor da curs invitatiei Mihaelei Radulescu de a promova mesajul social.

Desfasurata sub egida Ministerului Sanatatii, campania (1, 2, 3) urmareste sa le imprime romanilor ideea ca viciul tigarilor le poate fi daunator in relatiile interpersonale deoarece fumatorii se "confrunta cu impotenta, in timp ce fumatoarele isi pierd din feminitate, miros urat si imbatranesc mai repede". Potrivit Cotidianul, Mihaela Radulescu nu este doar imaginea campaniei, dar si creatoarea textelor reclamelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 15 ani
si uite cum inca se fac bani cu campanii de doi lei [si incasari de 700 de mii de heuroi]

cine este acel consortiu? cine a lucrat pe aceasta mirifica treaba? si mai ales...cine a incasat cascavalul?

Alina Burlacu
acum 15 ani
si ma refer aici la proprietarul acestui consortiu care a incasat o suma astronomica pt o asemenea campanie sociala (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc): nimeni altul decat faimosul sot al Mihaelei: Elan. Deci da se poate si f*** si cu bani!
poe poe
acum 15 ani
dincolo de sutele de mii de euro luati, dincolo de ineficienta mesajului campaniei (o singura chestie, la prima vedere: fumatul nu e o placere, si chiar daca ar fi, nu le exclude si pe altele - sexul in chiloti rosii, cum delicios sugereaza tiff-etata doamna Radulescu Itzic, care de altfel poate fi in mod REGULAT completat de o tigara)...

eu admir siretenia mioritica a cuplului Mihaelan: moldoveanca nu numai ca s-a umplut de bani, dar si si-a si revitalizat imaginea, aparind pe un bloc intreg de pe magheru - eu doar atit am vazut.

Bravo lor. Exact ce meritam. Ofer un premiu de una mie lei noi singurei persoane care se va lasa de fumat in urma campaniei. Dar si pretind una mie euro, de la Mihaelan, daca nu se lasa nimeni.

poe poe
acum 15 ani
Ce agentie s-a ocupat de campania asta? Ca as vrea sa-mi suflu fumul de la un prea imputit Partagas in nasul lor.


Branded


Related