Mihaela Radulescu are multe placeri, dar nu fumatul

Mihaela Radulescu e vedeta, o tipa eco, dar e si om de afaceri, e mama si pana nu de mult era si sotie. Prezentatoarea "Duminicii in familie" era pana de curand in ton cu imaginea femeii "de casa". Din ipostaza asta a endorsat branduri ca Omo sau Floriol. Si totusi, eu nu mi-o pot imagina pe Raduleasca o gospodina cu sort si tava de prajituri in brate.

Ei i se potriveste mai bine stralucirea Pantene, si parca era chiar naturala cand vorbea despre samponul minune in spotul cu pricina. In schimb, alaturarea dintre imaginea ei cu aura glamour si domeniul financiar, asa cum s-a incercat prin reclama Aviva n-a adus rezultate colosale companiei (Aviva a obtinut 8,1 % din totalul adeziunilor la fondurile obligatorii de pensii private, conform unui studiu Capital).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Razvan Panait
acum 15 ani
pe cine intereseaza? pe cind un interviu cu ea pe iqads? hm...
Adrian Dragut
acum 15 ani
adica la rubrica endorser vor fi endorsate toate prostiile? si asta le va face mai destepte? vorba lui si? hm...
Alina Galeriu
acum 15 ani
rubrica asta nu endorseaza nimic, ci comenteaza campanii in care vedetele sustin branduri sau diverse cauze sociale, cum e cazul aici, cu problema fumatului...desigur, e dreptul oricui sa zica: e nepotrivita asocierea, e prost pusa problema...so go to the next level, dincolo de etapa "si?"...
gratiela dobrila
acum 15 ani
STRINGE HIRTII DE PE JOS,PLANTEAZA POMO,SPALA,GATESTE,SE DEZBRACA IMPOTRIVA FUMATULUI....!!!!!!! DESCHIZI FRIGIDERUL...DESCHIZI SIFONIERUL...DESCHIZI TV.....!!!! SINTEM UN GRUP DE BADINCONTRISTI AI ACESTEI " VEDETE " ! AVEM UN ADVERTISING PROASPAT SI INSPIRAT !!!! CHIAR NU SE POT GASI ALTE PERSOANE ( CHIAR NECUNOSCUTE ) CARE SA NE INCITE SI SA NE INCINTE SI SA NE DETERMINE SA FACEM UN PAS SPRE PRODUSUL RESPECTIV ???? EVENTUAL UN CASTING CU OAMENI NECUNOSCUTI DAR FRUMOSI ,SIMPLI SI UNEORI MULT MAI TALENTATI DECIT ACEASTA SUFOCANTA SI INSIPIDA FIINTA ? OAMENI BUNI,CHIAR NU MAI AVEM DESPRE CE VORBI ?????
Gabriela Bobocea
acum 15 ani
De acord cu snowbellg.Incepe sa enerveze si chiar trezeste impulsul de a actiona pe dos.Imagine in declin;incep sa ma indoiesc ca va mai reusi sa vanda.De altfel,ca persoana a devenit infatuata.
adrian lupu
acum 15 ani
Nu prea deslusesc scopul campaniei. Ce vrea sa induca de data asta?

Sa n u m a i faci ceva nu e un scop.

Sa ai un soi de incredere absoluta in simboluri destul de evident erotice, cum sunt acesti chiloti rosii, imi pare o miza perdanta.

Deci blame it on the agency ca n-a inteles.

mariana coman
acum 15 ani
mihaela este o ipocrita... ea fumeaza de rupe... se simpte dupa voce..de altfel asa este si in viata de toate zilele !
Elena Chetraru
acum 15 ani
Cand o campanie de responsabilzare sociala devine o campanie de PR pentru personalitatea care ar fi trebuit sa sustina campania, nu e ok. Nu ma deranjeaza mesajul, nu ma deranjeaza personalitatea, ci ma deranjeaza conceptul. Este prea tipator si in acelasi timp nu transmite nimic fumatorilor. Are grafica de hotline. Inafara de "uite ce a mai facut Raduleasca" nu responsabilizeaza cu nimic fumatorii, din contra, le reaminteste ca parca ar mai merge o tigara...

silverkit.wordpress

Korosy Claudiu
acum 15 ani
unu: de buna o fi buna dar in mod sigur pe un fumator il lasa rece mesajul campaniei si prezenta ei pe afise. chiar pe mine ma suprinde de mult eori ca inca e acolo dupa atata circ

doi: e o campanie inutila atata vreme cat atinge doar pustanii de liceu care poate considera ca inca mai are bulane misto la varsta ei.

trei: cu ce e asta mai buna si cu ce autoritate morala poate convinge cand se vede in cate scandaluri s-a bagat.

si patru: Romaniaaa, hai la toaleta!

dana dani
acum 15 ani
studiile de marketing (si sigur le-a citit si Mihaela) arata ca o masina se vinde mai bine, daca in reclama sa, vinzatorii pun o femeie pe masina , nu in interior.

Da, pe om tre sa-l loveste acolo unde-l doare: ": "Fumatul chiar este singura ta placere?" . Daca stam sa gindim financiar, unii chiar numa' placerea asta o au. Nu ma refer la cei la care sexu' a devenit o amintire, ci chiar cei care si-au redus viata la ACEASTA placere.

Nu uitati ca fumatul e un comportament adictiv si mai bine x-ulescu perpetueaza un comportament adictiv de tip fumat, decit unu' sexual la care motorul il poate lasa cind e lumea mai minunata.

Ginditi asa: E o intrebare numa' bine pusa, directa, fara aluzie la vreun gen anume, fumatu' e o adictie universala ptr. oameni, fie ei barbati, fie femei

ADRIAN BELA
acum 15 ani
Dana din Cluj... , multumim pt sfaturi .

Citesti si iti dai seama ca cel care a scris gandeste incet.... , sper ca nu lucrezi la o agentie la fel de buna ca cea care a facut campania antifumat . . .

Sunt nr 13 la comentarii , as vrea sa mai scriu ceva dar sunt asa plin de cuvantul "vedeta" incat schimb tinta . . . , Iqads poate gasi si subiecte interesante ?

Am observat ca nu va documetati destul in unele "articole" , ce doriti sa mai demonstrati . . ?

Apropo a-ti invatat invatat sa folositi VLC-ul cum trebuie , adica nu fas de organizare la ADfel sau .... .

Sa auzim de bine sau de "buni" !

radu constantinescu
acum 15 ani
un consumator cu un iq minim ar raspunde simplu: "nu". in afara de fumat, mai am si alte placeri - bautura, mancarea buna, masinile tari, sporturile extreme, pictorii renascentisti si muzica sferelor. si, evident, sexul. de ce fumatul (care e considerat de autorul reclamei placere; totusi pentru fumatorii inveterati fumatul e deja nevoie) ar trebui sa le excluda pe celelalte? din cate stiu, fumatul nu cauzeaza automat reducerea libidoului si/sau impotenta/sterilitate, ci POATE cauza toate astea. nu fac pledoaria fumatului - eu sunt nefumator - atrag doar atentia ca headline-ul e foarte slab, pentru ca permite raspunsul opus celui asteptat.

in franta a existat pe vremuri o campanie cu titlul "fumatul ucide lent", sub care un graffitian a replicat prompt "nu ma grabesc".

in concluzie, campania mi se pare tare slaba pentru cat a costat...



Branded


Related