ADVERTISING SHOW 2008 - cartierul general al productiei publicitare

EUROEXPO si ROMEXPO organizeaza in perioada 17 - 20 septembrie 2008, sub cupola Pavilionului Central ROMEXPO, targul de productie publicitara ADVERTISING SHOW.

"Cea de-a VI-a editie a acestui eveniment va prilejui o noua intalnire a specialistilor din acest domeniu fascinant de activitate, reprezentand, cu siguranta, mai mult decat o expozitie specializata, in cadrul careia vor fi prezentate echipamente de ultima ora, precum si cele mai noi si moderne tehnologii utilizate in industria publicitara", a declarat Dna. Camelia Buda, Organizator si Director General al Euroexpo.

Timp de trei zile, ADVERTISING SHOW 2008 va fi locul de intalnire a aproximativ 200 de furnizori de produse si servicii publicitare din Romania, Ungaria, Turcia, Polonia, Bulgaria, Olanda, Austria, Grecia, Germania, Israel, Cipru si Cehia!
Evenimentul se adreseaza deopotriva "conaisseur-ilor" din industria add & print, - agentii de publicitate, furnizori de produse publicitare etc. - cat si amatorilor de astfel de evenimente de profil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related