Articole care fac referire la DNA
Muzeu, galerie sau showroom: PIATRAONLINE lansează un nou flagship store ce redefinește designul de retail
Notorious Stories a aniversat 4 ani de la înființare într-o atmosferă plină de eleganță și rafinament
Julija Jegorova: There are a lot more PR professionals than journalists. That ratio has been getting worse
Virtualized 2022 - de la o idee de criză, la un proiect internațional de succes. 2381 de profesioniști din 33 de țări au participat la expo - conferințele online Virtualized 2022
Alex Costache: Cea mai dură şi teribilă filmare la care am fost vreodată a fost pe 8 martie 2022 la un spital de copii din Jitomir
După alegeri. Raluca Feher: Am încercat să umanizez candidatul, să reușesc să conving un oraș bolnav să înghită pastila care l-ar vindeca
[Act & play] Marian Olteanu: Actoria este un fel de militarie. Nu ai cum sa trisezi in fata ei, trebuie sa muncesti, sa fii disciplinat
[Politice 2.0] Ema Prisca: Există forțe politice în România care știu să creeze și să disemineze fake news
[De ce boicot?] Elena Stancu: Aici e miza și asta fac aceste televiziuni: îi apară pe corupți de furia poporului
[Politicienii virtuali] Ovidiu Raetchi: Ciolos e un fenomen in online. Are o capacitate remarcabila de impingere a mesajelor
[Politicienii virtuali] Ema Prisca: Presedintele ar fi putut umple un gol mare al societatii. Nu a facut-o si pare putin interesat in a o face
[Juratii FIBRA #2] Jussi Pekkala (hasan & partners): Cand aveam 10 ani, voiam sa fiu pilot. Dupa care mi-am dat seama ca mi-e frica de inaltimi. E exact acelasi lucru cand lucrezi in industriile creative
[FIBRA#2 Jury] Jussi Pekkala (hasan & partners): When I was 10, I wanted to be a flight captain. But then I realised I was afraid of heights. Working in the creative industry is exactly the same
Inspiro, singurul eveniment de leadership unde manageri si antreprenori curajosi intra intr-un joc al cuvintelor la moda
[Mutatia stirilor online] Viorel Dobran, Romaniatv.net: La un site generalist, trebuie sa fii atent mereu ce condimente pui la o “saorma cu de toate"












































