Buzdugan si Morar fac echipa la Radio ZU

"Who is ZU?" a fost intrebarea lansata la inceputul lui septembrie in cadrul fazei de teasing din campania lansata de trustul Intact pentru un nou post de radio.

Daniel Buzdugan, Mihai Morar si Mircea Badea fac parte din echipa Radio ZU, care va intra pe frecventele FM din data de 29 septembrie 2008, conform editiei online Business Standard.

Promovarea pentru Radio ZU a inceput pe Internet, pe blog-ul whoiszu.blogspot.com, dedicat popularizarii intrigantei intrebari. "Who is ZU?" a aparut si in presa iar pentru outdoor s-a apelat la flash-mobs si cearsafuri atarnate pe cladiri pentru a creste interesul cetatenilor pentru brandul misterios. Daca partea de OOH s-a desfasurat doar in Bucuresti, la nivel national au putut fi vizionate spoturile TV: "Who is ZU?", "Bungee Jumping", "Titirezul", "Squash", "Pe parbriz".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related