Daniel Buzdugan despre "blustut" in cel mai nou spot TV Germanos

Germanos Romania, cel mai mare retailer telecom, parte a grupului COSMOTE, anunta lansarea unui nou spot TV din cadrul campaniei de comunicare "Expertiza Germanos" in care doi instalatori discuta despre caracteristica "blustut" a telefoanelor mobile.

Daniel Buzdugan joaca din nou dublu rol in acest spot, in care doi instalatori discuta despre caracteristicile telefonului mobil al unuia dintre ei, folosind eronat termenul "Bluetooth" ca "blustut", dar fara a avea habar de fapt la ce se refera. Personajele interpretate de Buzdugan trag concluzia ca "blustut" se refera la un "teava" inclusa in telefonul mobil care le permite "baietilor cu ochi albastri" sa ii spioneze pe cei ce vorbesc la telefonul mobil, aluzie la perioada de dinainte de 1989, cand sintagma ii nominaliza pe membrii politiei politice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related