Mircea Badea este endorser pentru Renania, furnizor de echipamente si solutii pentru protectia muncii

Mircea Badea este imaginea Renania in campania "Siguranta fara compromisuri", prima campanie integrata de promovare a furnizorului de echipamente si solutii pentru protectia muncii, informeaza un comunicat Free Communication. Campania a fost dezvoltata de catre firma.

"Siguranta fara compromisuri" are creatii pentru print, TV si outdoor.

Motivul asocierii dintre Renania si Mircea Badea este explicat de companie astfel: "Mircea Badea este puternic asociat cu lipsa de compromisuri si este recunoscut drept o persoana publica autentica, hotarata si consecventa in actiuni si convingeri.In acest sens, sustinerea imaginii Renania de catre Mircea Badea accentueaza intransigenta si simtul de raspundere al companiei in ceea ce priveste standardele inalte de siguranta si calitate ale echipamentelor de protectia muncii.De asemenea, Mircea Badea este practicant al sporturilor de contact, iar asocierea sa cu echipamente de protectie urmareste sa valideze responsabilitatea si necesitatea de a constientiza siguranta personala.In plus, Mircea Badea se bucura de o puternica notorietate, pe care o utilizeaza foarte selectiv in campanii publicitare".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Oameni

SectiuneBranded


Related