Inventia de miliarde, "Jurnalul online, are probleme cu legea

La doar o zi de la inaugurarea cu aplomb la care a participat chiar si premierul Tariceanu, inovatia "televiziunii din autobuz" are probleme cu legea.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii un comunicat prin care someaza Regia Autonoma de Transport in Comun Bucuresti (RATB) sa opreasca difuzarea programului "Jurnalul online" in toate vehiculele aflate in subordine.

In caz contrar, documentul consemna ca CNA va cere interventia Parchetului, in conditiile in care programul este difuzat in mijloacele de transport in comun fara a avea licenta audiovizuala si de emisie. Contactati telefonic, cei insarcinati cu clarificarea chestiunii au exprimat opinii diametral opuse asupra aceluiasi fapt.
"Eu sint simplu operator de transport, tot ce am facut a fost sa inchei un contract de inchiriere", s-a aratat surprins Gheorghe Aron, directorul general al RATB.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related