S-a lansat prima revista digitala de fotografie cu continut generat in intregime de utilizatorii de Internet

Evensys si Implement Studio au lansat revista digitala Project PXL, un proiect colaborativ care a reunit in 280 de pagini peste 254 de fotografii selectate din randul celor mai populare categorii de imagini.

Project PXL este o revista digitala de fotografie, care se poate descarca si rasfoi pe computer. Continutul revistei a fost compilat din imagini trimise de pasionatii de fotografie, utilizatori de Internet, in mare parte bloggeri. Revista se diferentieaza prin structurarea ei intr-un format ce asigura o explorare selectiva la nivelul continutului, aplicatia permitandu-i utilizatorului sa selecteze direct categoria de imagini pe care doreste sa o vizualizeze, fara a mai fi astfel nevoit sa rasfoiasca paginile anterioare acesteia. In plus, utilizatorul are posibilitatea de a oferi feedback direct din paginile revistei, prin simpla completare a unui box special destinat comentariilor sau sugestiilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related