Streetwise PR, prima agentie de Guerrilla PR din Romania, va deveni operationala incepand cu 15 octombrie

Lavinia Rindasu Udrea, fostul manager de relatii publice al postului de stiri Realitatea TV, a infiintat Streetwise PR, prima agentie de relatii publice din Romania specializata pe guerrilla PR. Agentia are deja un site (www.streetwisepr.ro) si isi pregateste petrecerea de lansare intr-un fort militar construit la comanda Regelui Carol I, in perioada 1882- 1894.

Streetwise PR a luat fiinta la inceputul lunii septembrie, din dorinta de a oferi o alternativa indrazneata de comunicare clientilor din Romania. De la jumatatea lunii octombrie, aceasta va demara si primul proiect de comunicare. Agentia si-a propus sa ultilizeze in proportie de 90% tactici neconventionale de promovare si sa puna accent in special pe creativitate si inedit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related