Cum arata un ceas de baiat rau la Venezia

Cand am fost ultima data la Venezia, nu era nici urma de afis pe strazi. Asta era la inceput de 2000. Acum, in Piazzetta di San Marco, intre Palatul Dogilor si Biblioteca Marciana, nu-ti mai atrag atentia nici leul lui San Marco din varful columnei, nici statuia lui San Todaro din Amasea, care sta pe crocodilul sacru din Egipt, ci un mash cat biblioteca, infatisand un barbat care a fost pesemne foarte rau cand era mic si are acum mai multe carii decat dinti... si nici cu ochisorii nu sta prea bine, daca te uiti mai atent.

Invazia plasticului in sanctuarul arhitecturii renascentiste veneziene e de-a dreptul revoltatoare pana nu te departezi bine, ca sa observi ca scrie langa el din ce film provine si sa ai confirmarea ca e un baiat intr-adevar, foarte rau: "007. Villain Collection by Swatch". Eu de-abia apoi am observat si ceasul Swatch alaturat, care se confunda usor cu fundalul si pare doar de decor, nereusind sa concureze cu personajul negativ pentru atentia privitorilor. Ai crede ca daca produsul e mare de tot, cu siguranta o sa fie remarcat, dar se pare ca marimea nu e o garantie intotdeauna. Undeva in dreapta sus e si numele filmului "The Spy Who Loved Me" si porecla baiatului rau: "Jaws".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related