Zentiva lanseaza campania "Mucosin - Aliatul de incredere impotriva tusei!"

Zentiva, unul dintre liderii locali ai industriei farmaceutice, lanseaza campania de comunicare pentru brandul Mucosin, sub sloganul "Aliatul de incredere impotriva tusei!", simultan cu extinderea liniei de expectorante cu produsul Mucosin comprimate. Campania va rula pe principalele canale de televiziune romanesti, in perioada octombrie-decembrie 2008 prin spoturi de 30" si 10". Campania poarta semnatura Ogilvy One Praga - creatie si productie, respectiv Mediacom - agentia de media in Romania.

Obiectivele campaniei sunt cresterea notorietatii brand-ului Mucosin si incurajarea utilizarii Mucosin impotriva tusei productive. In plus, campania are si rolul de a informa pacientii asupra faptului ca Mucosin este disponibil din aceasta toamna si sub forma de comprimate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated