Zentiva continua comunicarea brandurilor Ibalgin Forte si Modafen printr-o ampla campanie derulata in mediul TV

Zentiva, unul dintre liderii locali ai industriei farmaceutice, continua campaniile de comunicare pentru Ibalgin Forte ("Forta care invinge durerea puternica") si Modafen ("Modafen invinge raceala si gripa"), initiate in prima jumatate a anului in curs. Ambele campanii vor rula in paralel pe principalele canale de televiziune romanesti, in perioada septembrie-decembrie 2008. Campaniile poarta semnatura Ogilvy One Praga - creatie si productie, respectiv Mediacom Bucuresti - media.

"Vrem sa sustinem doua branduri foarte importante pentru portofoliul Zentiva, unul din categoria analgezice si antiinflamatoare - Ibalgin Forte, si un tratament impotriva simptomelor asociate gripei si racelii - Modafen. Ambele sunt produse foarte competitive pe segmentele din care fac parte si, data fiind sustinerea de care vor beneficia, suntem increzatori ca isi vor intari pozitia pe segmentele respective", a declarat Iolanda Bilaus, Marketing Manager.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated