Internetics, eprubeta in care sfaraie viitorul digital al Romaniei

A cincea editie a Festivalului de Comunicare Digitala Internetics a avut loc in perioada 22-24 iunie, la Muzeul National de Arta Contemporana din incinta Palatului Parlamentului. Daca la inceput festivalul se desfasura mai mult intr-un cadru restrans al creatorilor de web design, Internetics are astazi o reputatie solida, dupa ale carui premii tanjesc si companii de media, publicitate, telecomunicatii, hardware si software etc.
Internetics a devenit un festival de new media, in competitie fiind admise orice lucrari din domeniul comunicarii digitale: site-uri web, aplicatii pe suport CD-ROM, bannere, newslettere, campanii de bannere, campanii online. Internetics nu este doar un concurs, ci si un important loc de intalnire a reprezentantilor acestor industrii, o oportunitate de cunoastere reciproca sau de initiere a unor afaceri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related