new media Agency organizeaza evenimentul Business Intelligence Day

Compania de relatii publice new media Agency organizeaza pe 23 noiembrie la Hilton Business Intelligence Day pentru clientul sau Romsym Data. Evenimentul este dedicat prezentarii celor mai noi solutii si tendinte in domeniul Business Intelligence (BI) si se bucura de prezenta unor invitati speciali de la liderii in domeniu, Business Objects si SPSS.

"Avand in vedere importanta produselor prezentate pentru arii diverse ale industriei de relatii publice, marketing si comunicare, este o onoare pentru noi sa organizam pentru Romsym Data acest eveniment. Produsele de la Business Objects si SPSS si-au dovedit in timp valoarea si au ajuns sa fie lider de piata pe acest segment. Ele pot fi utilizate de catre companiile care gestioneaza cantitati mari de date despre clienti, parteneri si furnizori, insa se pot dovedi a fi extrem de utile si pentru companiile de market research, pentru cele de direct marketing, pentru companiile de PR si pentru departamentele de cercetare din agentiile de publicitate", a declarat Alin Zainescu, General Manager new media Agency.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related