Net Start-Up - competitia care ofera finantare pentru cele mai bune proiecte online

Evensys organizeaza Net Start-Up, competitie de idei si proiecte dedicate Internetului, care va oferi sansa antreprenorilor romani precum si proiectelor inscrise, de a se prezenta in fata unei audiente specializate si vaste. Participantii vor avea posibilitatea de a relationa cu investitori interesati de implicarea in proiecte online, care le pot facilita o dezvoltare cat mai propice a ideilor lor de proiecte online. Competitia Net Start-Up are loc in cadrul evenimentului NetCamp, organizat de Evensys pe data de 3 decembrie 2008, in parteneriat cu Nokia. Evenimentul este sponsorizat de Beko.

Termenul limita de trimitere a aplicatiilor este data de 27 noiembrie iar inscrierile trebuie sa cuprinda proiecte online aflate deja pe piata, cat si idei noi, in stadiu de plan. Proiectele trebuie sa abordeze teme precum Content Websites, Online Applications, User Generated Content Websites, Mobile Applications, e-Commerce Site, precum si alte idei din sfera Internetului & Mobile Internetului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related