Protest virtual - G8rally.com - sub semnul campaniei "Make Poverty History"

Daca summitul G8 are loc intre 6 si 8 iulie la Edinburgh, adiacent are loc o miscare mult mai ampla ca numar de participanti si ca desfasurare in timp: "Make Poverty History", actiunea de sustinere a cauzei tarilor subdezvoltate in fata liderilor G8.
Ideea protestului virtual g8rally.com este una foarte originala, ea avand ca obiectiv sustinerea acestei actiuni completata si cu seria de concerte Live 8. Avand ca punct de plecare platforma creativa OpenAd.net, care a intrat de curand si pe piata din Romania, ideea a aparut in urma unui pitch deschis pe site de revista Financial Times din Marea Britanie. In urma pitch-ului, conceptul agentiei Agency Republic din Marea Britanie a fost desemnat castigator. Prin acest concept le este oferita posibilitatea tuturor persoanelor din orice colt al lumii care au acces la internet si vor sa sustina cauza tarilor sarace in fata liderilor G8, sa-si manifeste prezenta printr-un protest virtual pe site-ul www.g8rally.com. Astfel, chiar si fara o participare fizica, oamenii isi pot completa numele pe lista pe lista celor peste 1 milion de sustinatori prezenti la concertele Live 8 si la demonstratiile din Edinburgh (6-8 iulie).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related