Project Agora a fost declarată una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din acest an de către Financial Times. Nikos Komninos explică creșterea fulgerătoare

Project Agora a fost declarată una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din acest an de către Financial Times. Nikos Komninos explică creșterea fulgerătoare

Project Agora este o companie de tehnologie media, cu activitate în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și prezență puternică în România.
A fost numită recent una dintre cele 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa în lista anuală a ziarului financiar Financial Times.
Directorul general al Project Agora, Nikos Komninos explică ce reprezintă această distincție pentru viitorul companiei.

 

Project Agora in Topul Financial Times

Nikos Komninos: Project Agora s-a clasat pe locul 325 în clasamentul pan-european, ceea ce a fost o mare onoare pentru noi. Totuși, ne-am clasat și pe locul 11 ​​printre companiile din domeniul Publicității. Clasamentul FT1000 analizează companiile pe baza creșterii lor cumulate în ultimii 4 ani, nu doar pe un an. Prin urmare, acest clasament este o dovadă a eforturilor noastre consecvente de a produce o creștere durabilă și de a avea un impact real asupra industriei în care activăm.

 

 

Focusul Project Agora

N. K.: Project Agora este o companie de tehnologie media cu misiunea de a menține ”the Open Web, open”. Lucrăm cu mii de editori locali care sunt într-o concurență acerbă în fața giganților globali precum Google, Facebook și Amazon. Oferim partenerilor noștri o gamă largă de soluții pentru a-și putea maximiza veniturile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Scopul nostru este de a crea un mediu de lucru productiv prin care aceștia au la îndemână toate resursele pentru a reinvesti în conținut și servicii de calitate pentru comunitățile locale. Astfel, își păstreaza și își dezvoltă propria bază de utilizatori.

Într-o lume dominată de știri false și mirajul rețelelor de socializare, media locală joacă un rol important. Project Agora le permite partenerilor săi să rămână liberi și independenți.

Baza noastră de clienți este formată din aproximativ 2.700 de editori locali și 9.000 de agenții de publicitate din regiunile EMEA și LATAM.

Pentru editorii web, oferim tehnologie care îi ajută să genereze mai multe venituri de la fiecare vizitator al site-ului, ceea ce înseamnă creșterea concurenței pentru plasarea reclamelor, crearea unor spații de publicitate noi și creșterea traficului din site. Avem propria noastră tehnologie și colaborăm cu câțiva jucători importanți la nivel mondial, precum Taboola și Xandr.

De asemnea, pentru advertiseri derulăm campanii publicitare în cadrul rețelei Project Agora. Oferim formate de publicitate creative și interactive care garantează rezultate în funcție de obiectivele fiecărui brand. În plus, deoarece lucrăm cu editori premium atât la nivel local, cât și global, putem oferi partenerilor noștri acces la spații publicitare curate și valoroase atunci când vine vorba de conținut. 

 

Modelul de lucru. Impactul în creșterea și dezvoltarea companiei

N.K.: Pentru a înțelege mai bine, lista FT are la bază Rata de Creștere Anuală Compusă (CAGR) a întreprinderii în perioada 2017-2020. CAGR-ul nostru pentru acea perioadă a fost de 80,26% - în ultimii patru ani, am crescut cu peste 485%!

Ceea ce diferențiază Project Agora, față de alte companii din piață, este asocierea tehnologiei cu o echipă puternică și bine pregătită. În aceeași perioadă, am crescut de la 25 de angajați la 104, iar acum avem peste 120. Pe lângă ingineri cu deosebite cunoștințe tehnice, avem echipe dedicate pentru succesul editorilor web, suport tehnic, echipe specializate pentru campaniile publicitare și dezvoltarea afacerilor locale, astfel încât să putem răspunde nevoilor partenerilor noștri aflați în continuă schimbare și expansiune. De asemenea, avem o echipă care se concentrează pe optimizarea randamentului de lucru completând perfect tehnologia noastră de ultimă generație cu elementul de inteligență umană atât de necesar.

Fiecare persoană care intră în familia noastră adaugă ceva nou ofertei.
Și nu ne oprim – chiar acum, în timp ce vorbim, recrutăm pentru aproape 20 de poziții.

 

Ce urmează

N.K.: Avem o prezență fizică în Atena, Patras, București, Budapesta, Praga, Dubai, Riad, Cairo, Bogota și Sao Paulo. Acest lucru ne oferă puncte de contact în regiunea EMEA și, în prezent, ne extindem activ în LATAM. De asemenea, investim masiv în dezvoltarea unor noi produse pentru a continua să oferim soluții inovatoare editorilor web și clienților noștri. Este, cu adevărat, un moment interesant si important pentru dezvoltarea noastră.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related