In memoriam Pilu

"Am pierdut acum un an un prieten. Era si un om nemaipomenit si un profesionist fara cusur, dar inainte de toate, mi-l aduc aminte ca prieten. Ma certam cu el, ne impacam, stateam nopti si faceam treaba si, orice se intampla, proiectele veneau intotdeauna inaintea orgoliilor. Am invatat de la el toata Propaganda ca trebuie sa tragi pentru un ad bun. Nu exista scurtaturi!

A venit cu noi in Propaganda la mijlocul lui 2004 si rezultatele s-au vazut imediat. Am mai luat oameni, am inceput sa castigam premii, in Romania si in strainatate, am adus clienti noi, mari, am castigat pitch-uri, am facut gratare si team-building-uri. E greu acum sa prind in cateva randuri influenta pe care a avut-o asupra noastra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Joie Negru
acum 15 ani
mereu e trist cand pleaca un om abil dintre noi...
smoke alot
acum 15 ani
...

Ioana Gligor
acum 15 ani
RIP


Branded


Related