Joi ADfel

Start: 2007-09-27
End: 2007-09-27

Zi prezentata de Fanta

15:00 - 18:30 - Workshopuri ("Laptaria lui Enache")
15:00 - 16:00 "Despre blogging", Bogdana Butnar, Senior Strategic Planner, McCann Erickson
16:15 - 17:15 "10 ... 20 ... 30 ...50", demonstratie MV.com (Motion Vision Communication) - Prezentarea pe marginea careia se vor purta dezbaterile incearca sa explice felul in care poate fi influentat intr-un mod unic, neasteptat si multisenzorial Maria Sa CONSUMATORUL. Va fi in mod concret explicata in direct functionarea unora dintre dispozitivele publicitare de conceptie proprie, in jurul carora MV.com a conturat adevarate canale-nisa. In cadrul workshopului vor lua cuvantul Dan Petre (Managing Partner D&D research), Andreea Pali (Sales Manager MV.com), Marian Costache (Managing Partner MV.com)."
17:30 - 18:30 "Creative Media Thinking", Corina Bernschutz, Director de inovatie / Mircea Gheorghe, Creative Planner, Starcom/ Alexandru Pomana, Creative planner, Starcom
Pot oamenii de media sa gindeasca adfel? Isi pot ei oare schimba felul de a gindi? Pina la urma nu d'asta exista creatie si media? Adica ei cu imaginatia, noi cu cifrele? Poate chiar asa orice om de media sa fie creative? Exista retete pentru gindirea creativa in media?

20:00 - 22:00 La Motoare
  • MTV prezinta: DJ Dox & DJ Libra Live vs VJ ggml
  • Evolutia categoriei "Bauturi alcoolice" - proiectie de reclame
  • Spanzuratoarea prin sms - Play on de la Fanta; premiul: un PlayStation

    Branduri prezente: Toyota, Durex, RedBull, Antipa.

    ADfel este singurul festival de publicitate neconventionala din Romania. Ajuns la editia 2.0, upgradat, mai dezghetat si tot mai neconventional, ADfel aduce in prim-plan una dintre cele mai expresive forme ale creativitatii in domeniul comunicarii. Totul se va petrece in Bucuresti, La Motoare, unde va asteapta 7 zile de publicitate neconventionala, workshopuri si proiectii ADfel.

    ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24-FUN si oferit de Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes, Apple si Nutline. Parteneri: Radio Guerrilla, Academia Catavencu, Tabu, OOPS Media, Re:PUBLIK, Realitatea TV, Carturesti, Grafica si Tipar, Studio 88 si Cotidianul.

  • Branded