Deschiderea Scolii de creatie ADC

Start: 2008-04-07
End: 2008-04-07

Unde: Sediul UAPR - Calea Victoriei, nr. 126, etaj 3 (in cladirea Teatrului Act)

Scoala ADC*RO este prima scoala de concept creativ din Romania, infiintata de Art Directors Club Romania (ADC*RO) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR). Cursurile scolii vor fi gazduite in sediul UAPR, iar partea practica, de lucru efectiv pe brief-uri cu feed-back direct de la directorii de creatie se va desfasura in agentiile de publicitate ale tutorilor.

Scoala de creatie ADC*RO se adreseaza atat studentilor, cat si celor care nu au mai lucrat pana acum in publicitate, cat si celor care deja lucreaza, dar vor sa se perfectioneze. Scoala este deschisa tuturor celor care sunt pasionati de publicitate si au aptitudini creative.

Prima editie a scolii se va desfasura in perioada aprilie - iunie 2008 si reuneste 12 dintre cei mai renumiti directori de creatie, din cele mai reprezentative agentii de publicitate din tara.

Studentii Scolii ADC*RO vor avea cursuri de: Strategie, Pozitionare, Marca, Branding, Concept, Print, Poster; Radio; Outdoor, Neconventional, Online, Campanie Print, Campanii integrate si vor invata de la cei mai renumiti directori de creatie din industria publicitatii:

Adrian Botan - McCann Erickson, Bogdan Naumovici - Leo Burnett, Serban Alexandrescu - Headvertising, Liviu David - Next Advertising, Ema Prisca - Graffiti BBDO, Carmen Tiderle - GMP, Andrei Cohn - Cohn&Jansen | Ashley&Holmes, Valentin Suciu - Odyssey, Costin Popescu - Cap, Octav Gheorghe - Gavrila&Asociatii, Sorin Tranca - Friends Advertising, Dorian Pascuci - ADDV Euro RSCG.

Branded