Advertising 2.0 | Residential Marketing for Markets

Start: 2008-06-04
End: 2008-06-04

Unde: Hotal Novotel, Bucuresti
Cand: 4 iunie 2008

Seminarul Marketing for Residential Markets face parte din seria Advertising 2.0, este organizat de Evensys la hotel Novotel si isi propune sa explice felul in care brandurile proiectelor rezidentiale se pot diferentia in fata competitiei si cum pot descoperi acele elemente care le asigura o pozitionare strategica si o comunicare coerenta si cu impact.

Seminarul este sustinut de specialisti din domeniu precum:
Ioana Magdalena Manea (Director General Loco Branding & Communication)
Eliza Rogalski (Managing Partner, Rogalski Grigoriu Public Relations)
Radu Ionescu (Managing Partner Kinecto).
Acestia vor oferi tactici, strategii si solutii pentru comunicatorii si specialistii de marketing angrenati in promovarea proiectelor rezidentiale.

Participantii vor beneficia de prezenta la un seminar unic pe aceasta tema din Romania, de interactiunea cu specialisti in comunicare personalizata care iti vor deslusi tainele acestui tip de marketing. Ei vor descoperi o modalitate eficienta, din punct de vedere al costurilor, de a construi branduri si evident, de a creste vanzarile companiei.

Seminarul se adreseaza practicienilor din marketing si comunicare din agentii imobiliare sau dezvoltatori de proiecte rezidentiale. Numarul maxim de participanti la eveniment este de 30 de persoane.

Ioana Manea este, din septembrie 2005, director general in cadrul agentiei Loco Branding & Communication. Are o experienta de peste 10 ani in strategie si creatie.

Eliza Rogalski este managing partner al companiei Rogalski Grigoriu Public Relations, specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor.

Radu Ionescu este Managing Partner la Kinecto si are 5 ani experienta in antreprenoriat in domeniul interactive, cu implicare preponderenta in coordonarea strategiei si in new business.


Taxa de participare: 225 Euro + TVA
Oferta speciala: Pentru inscrieri si plati pana pe data de 30 mai puteti beneficia de un tarif preferential de 175 Euro+TVA


Organizator: Evensys
Str. Belgrad, nr. 5, et. 2, ap. 9, sect. 1, Bucuresti
Telefon: +4 021 231 72 13 - 15
Mobil: +4 0722 689 849
Fax: +4 021 231 72 16
E-mail: [email protected]

Branded