Mobile Marketing Conference

Start: 2008-10-16
End: 2008-10-16

Data: 16 octombrie 2008
Locatia: HOWARD JOHNSON GRAND PLAZA HOTEL

Evensys organizeaza, in colaborare cu Nokia si HitMail, prima conferinta dedicata marketingului pe telefon mobil - Mobile Marketing Conference.

Conferinta va beneficia de prezenta celor mai importanti specialisti romani si internationali din domeniu, care vor oferi celor prezenti informatii utile despre cum mediul mobil poate fi folosit precum un instrument de comunicare, de educare sau de interactionare. Evenimentul reprezinta o oportunitate excelenta pentru companii de a cunoaste mijloacele prin care pot comunica eficient cu clientii lor, de a afla cele mai recente instrumente mobile, utile pentru strategiile de marketing dar si pentru a intelege mai bine practicile din acest domeniu.

Evenimentul se adreseaza oamenilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.

De asemenea, in cadrul conferintei va avea loc o sesiune speciala, intitulata Mobile Ideas, deschisa tuturor dezvoltatorilor si furnizorilor de solutii mobile. Acestia vor avea ocazia sa-si prezente ideile si proiectele, in orice stadiu de dezvoltare ar fi acestea. Totodata, sesiunea se bucura de participarea unor companii din Europa Centrala si de Est, care isi vor prezenta propriile aplicatii si proiecte. Inscrierile pentru aceasta sesiune se deruleaza in perioada 15 iulie - 29 septembrie. Cei interesati trebuie sa isi anunte intentia de a participa printr-un email la adresa [email protected].

Pentru mai multe detalii legate de evenimentul Mobile Marketing Conference puteti accesa site-ul:

Branded