Advertising Show 2008

Start: 2008-09-17
End: 2008-09-20

In perioada 17-20 Septembrie 2008, ROMEXPO si EUROEXPO va invita la cea mai importanta manifestare a industriei add & print din Romania - "ADVERTISING SHOW".

Timp de 3 zile, ADVERTISING SHOW 2008 va fi cartierul general al productiei publicitare din Romania, locul de intalnire a aproximativ 200 de furnizori de produse si servicii publicitare. Aici veti gasi oferta completa in materie de: producatori si distribuitori de echipamente; materiale si accesorii; semnalistica Indoor si Outdoor - tehnologii si consultanta; imprimare digitala pentru aplicatii indoor; imprimare tampografica; servicii; case de productie audio-video; echipamente fotografice; papetarie si birotica; site-uri de specialitate; software si hardware; neon/lumina; imprimare digitala in format mare outdoor; imprimare serigrafica; gravura; obiecte promotionale; agentii de publicitate si multe altele. Editia de anul acesta reuneste firme din Romania, Ungaria, Turcia, Polonia, Bulgaria, Olanda, Austria, Grecia, Germania, Israel, Cipru si Cehia.

Vino si tu sa asisti la un spectacol fascinant al ideilor, marcilor, culorilor, si tipariturilor. ADVERTISING SHOW - da viata ideilor!

Branded