imPRINT 2.0

Start: 2009-04-27
End: 2009-05-17

Cand: 27 aprilie - 17 mai 2009
Unde: online

imPRINT 2.0: uber proba de printuri by ADVICE Students

Pierdut artist: specie rara care iubeste grafica, designul si fotografia. Cuvantul advertising ii provoaca reactii neobisnuit de neasteptate, manifestate prin nevoia imperioasa de a desena. Viseaza vectorial si raspunde deseori la numele de "Art". Daca te regasesti in aceasta descriere, ADVICE Students iti propune uber proba de printuri imPRINT: creeaza o campanie prin care sa promovezi lectura in randul studentilor si noi te premiem. Intra pe www.imprint.advicestudents.ro in perioada 27 aprilie - 17 mai si descopera-ti pasiunea pentru CMYK.

imPRINT 2.0 este un concurs online de printuri adresat celor care isi manifesta pasiunea pentru advertising prin fotografie, grafica si design. Aceasta editie urmareste cresterea awarenessului cu privire la importanta lecturii in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, intrucat participantii vor realiza o campanie de maxim 3 printuri prin care sa promoveze lectura in randul studentilor. Cele mai bune 10 lucrari vor ajunge in fata unui juriu specializat, urmand sa fie evaluate si premiate la festivitatea de premiere desfasurata pe 21 mai. Astfel, ideile participantilor se vor confrunta cu standardele impuse in departamentele de creatie din agentiile de publicitate.

Anul trecut, imPRINT a generat povesti si incredere, a incurajat idei, a descoperit oameni si talente. Cei 21 de finalisti au rezistat cu emotie unui juriu format din Razvan Soare, Emil Comsea si Alexandru Pop, care s-au dovedit a fi specialisti in critica. Anul acesta, cautam sa incurajam alti 10 oameni sa isi exerseze culorile si sa isi demonstreze simtul publicitar. Mai mult, pentru ca vrem ca ideile lor sa fie auzite, vom expune cele 10 campanii finaliste, iar campania castigatoare va fi implementata la inceputul anului universitar 2009-2010.

ADVICE Students este o asociatie de studenti care de 7 ani coloreaza lumea publicitatii cu proiecte vesele, concepute de studenti pentru studenti. ADVICE Students inseamna sa gandesti revolutionar, inseamna sa vrei sa schimbi lucruri printr-o idee indrazneata, inseamna sa vezi lumea in culori CMYK.

Branded