Webstock 2010

Start: 2010-09-16
End: 2010-09-16

Cand: 16 septembrie 2010
Unde: Radisson Blu Hotel, Bucuresti

Webstock, cea mai mare conferinta locala de social media, va deveni pentru al treilea an la rand locul de intalnire al comunitatii online din Romania. Anul acesta, evenimentul va oferi sub tematica "Future of Social Media" cele mai importante tendinte de dezvoltare si resurse de care dispun noile platforme de comunicare devenite din ce in ce mai influente.

Webstock 2010 inseamna o zi de conferinte si workshop-uri tematice cu renumiti specialisti internationali si locali, un loc de networking si schimb de idei despre cele mai in voga instrumente, strategii de promovare si oportunitati din zona digitala, social media, advertising si web, la care se adauga informatii despre tehnologii de ultima ora si aplicatii din domeniu.

Evenimentul gazduieste de asemenea Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultima vreme pe piata locala. Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei - Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging campaigns, Microblogging projects, Facebook fan pages, Facebook applications, Special projects si "Others. Inscrierea este gratuita, proiectele putand fi trimise pana pe 5 septembrie la adresa [email protected]. Castigatorii desemnati in urma celor 2 etape de jurizare a lucrarilor vor fi premiati pe 16 septembrie in cadrul Galei de la finalul editiei 2010 a Webstock.

Intreg evenimentul va fi transmis live pe internet cu sprijinul Radio Lynx. Cei interesati sa participe la eveniment pot gasi detalii despre modalitatile de inscriere pe: www.webstock.ro

Webstock este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala editie se bucura de sustinerea partenerilor LG si Avon si a sponsorului Petrom.

Branded