Proiectia si votarea scurtmetrajelor AVON Movie for Life

Start: 2010-11-03
End: 2010-11-28


Scurtmetrajele finaliste, inscrise pana pe 27 octombrie in competitia AVON Movie for Life, vor fi prezentate in cadrul proiectiei oficiale Movie for Life, la Muzeul National de Arta Contemporana, si vor putea fi votate live si online. Finalistele intra in competitie pentru castigarea premiilor de 3.000 de euro.

AVON Movie for Life 2010 este a doua editie a competitiei de scurtmetraj desfasurata in cadrul Festivalului International de Film Digital Kinofest. Concursul provoaca realizatorii romani de film (fie ei profesionisti, studenti sau amatori) la crearea unui scurtmetraj social, cu o poveste puternica, emotionanta, care sa ilustreze cat mai bine mesajul din acest an al Campaniei pentru sanatatea sanilor: "A promite inseamna a face. Promite sa mergi la control".

Pe 3 noiembrie, in prima zi a Kinofest 2010, in cadrul proiectiei de la MNAC, juriul profesionistilor si al publicului Kinofest voteaza finalistele competitiei. Votul profesionistilor are o pondere de 50% in rezultatul final, iar votul publciului Kinofest, de 20%.
Iar intre 4 si 28 noiembrie, publicul larg poate vota finalistele, online, pe www.TheCreator.ro/Avon . Votul publicului larg va reprezenta 30% din rezultatul final.
Cele 3 filme castigatoare vor fi anuntate pe 30 noiembrie si vor castiga urmatoarele premii: premiul 1 - 1.500 euro, premiul 2 - 1.000 euro, premiul 3 - 500 euro.

Va asteptam la proiectie si la vot!

Branded