Recrutari VIP Romania

Start: 2010-10-01
End: 2010-10-20

Cine: VIP Romania
Cand: 1 - 20 octombrie 2010


Din 1 in 20 octombrie VIP e foarte ocupat. Ce face? Cauta potential.

VIP Romania sau, pe scurt, Voluntari pentru Idei si Proiecte, este un ONG format doar din studenti cu steluta, oameni deosebiti care se implica activ in societatea civila, constienti fiind de importanta si necesitatea ei. Cu alte cuvinte, copii destepti care stiu ca schimbarea si viitorul stau in mainile lor. Astfel, cu pasiune si cu voie buna, membrii VIP pun mana de la mana si daca vor, ajung si pe luna. Bine, au teluri mari, dar nici chiar asa.

E simplu. In VIP, studentii organizeaza proiecte pentru alti studenti. Tocmai pentru ca intampina aceleasi bariere, pentru ca au aproape aceleasi necesitati, lipsuri si ofuri, totul este cat de poate de firesc si de realist.

Cu un bagaj de 12 ani de activitate in domeniul educational, VIP duce in spate proiecte cu traditie si cu greutate. Iata cateva dintre ele: Impact Marketing School, Personal Development School, Cultural ID, Studentul Anului, Visual Playground. Pentru ca e specialist in macroeconomie si in business, VIP tine sub umbrela si doua cluburi, respectiv comunitati: Econosofia si Business Club care, la randul lor, organizeaza proiecte pentru studenti. Investment School, Business School, Good to Go, Economics through a Macrofying Glass. In curand o sa iti sune toate foarte cunoscut.

Si stii ce face VIP in luna octombrie? Recruteaza. Asa ca iesi din casa, incalta-te si fii pregatit. VIP are o lupa si o foloseste!

Te asteptam miercuri, 13 octombrie, la Movie Night in Control, in 14 octombrie la Conferinta in ASE (13:30 - sala 2013 ) si la Party VIP pe seara.

Intra pe site: www.vipromania.ro, descarca formularul si completeaza-l pana in 20 octombrie.

VIP e destul de ocupat si dupa 20 octombrie. Ce face? Ofera dezvoltare.


Branded