Gala team ADventure

Start: 2010-11-19
End: 2010-11-19

Cand: 19 noiembrie 2010
Unde: Aula Magna "Mihai Eminescu", corp A, UAIC, Iasi
Ora: 12.00

Gala team ADventure reprezinta a treia etapa din Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice, pe care PRIME Iasi il organizeaza in fiecare an.

In cadrul acestei sectiuni, au loc o serie de activitati importante, menite sa puna in valoare munca celor 9 echipe inscrise in concurs. Astfel, fiecare studiu de caz (Dopo Poco, Icar Tours si Impact FM) se bucura de strategiile de comunicare identificate de catre participanti, din randul carora aleg si castigatorii.

Pentru a crea un cadru cat mai profesionist si pentru a incerca sa initiem relatii valoroase cu oamenii care activeaza in domeniul nostru de interes, am invitat si un juriu de referinta.

Intrebarile, sugestiile si punctajul vor apartine urmatorilor 5 membri: Adrian Monoranu - Marketer, Alina Axane - PR Specialist Artex Services International, Ines Prodan - Marketing Special Centrul Comercial Felicia, Gheorghe Ilie Farte - Profesor Conferentiar la Specializarea Comunicare si Relatii Publice - UAIC si Ovidiu Chitovanu - Director Executiv FRONT PAGE COMMUNICATION.
Pentru a fi siguri ca lucrurile se desfasoara intr-un mediu placut, am invitat-o pe Vladilena Bicu, castigatoare la JR. PR AWARD 2010 (Romanian PR AWARD 2010), care va modera intreaga activitate de la gala.

Asadar, va asteptam cu nerabdare sa fiti alaturi de noi la Gala team ADventure, sa ne bucuram impreuna de prezentarile echipelor participante si sa castigati premii frumoase!



Branded