ShortsUP - Adevar sau provocare

Start: 2011-10-23
End: 2011-10-23
Organizator: Asociatia Oricum

Cand: 23 octombrie, ora 19.00
Unde: MNAC (Palatul Parlamentului)
Detalii:
De aceasta data, scurtmetrajele impart scena cu actori in carne si oase: Ilinca Goia, Cristi Iacob, Vitalie Bichir si alrii vor da replica filmelor intr-o demonstratie de arta contemporana inedita pusa la cale de ShortsUP si regizoarea Chris Simion. 
Programul include filme exceptionale, precum Semintele prabusirii / Seeds of the Fall (r. Patrik Eklund, Suedia, 2009) premiat la Cannes in 2009 sau Calatorie de afaceri / The Business Trip (r. Sean Ellis, Marea Britanie - Franta, 2008), o comedie nominalizata la BAFTA si premiata la Toronto Film Festival.
Seara de film si teatru va fi compusa din 12 tablouri: 6 in film si 6 in teatru, va dura 3 ore si va fi impartita in doua. Tablourile de teatru fac parte din piesa “Ce ne spunem cand nu ne vorbim” (regia Chris Simion). Toate povestile incearca sa raspunda la aceeasi intrebare: “Ratiunea sau inima? … Adevar sau provocare?” 
Biletele se vor pune in vanzare inainte de eveniment, la MNAC, de la orele 18.00. Pretul unui bilet este 30 RON, iar cu reducere pentru studenti este 25 RON. 
Site: www.shortsup.ro


Branded


Related