Atelier de design de tricou Eco-Rom Ambalaje

Start: 2013-05-25
End: 2013-05-26
Organizator: EcoRom

Cand: 25 mai, orele 11-15
Unde: Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 2A
Detalii: Eco-Rom Ambalaje lanseaza sambata concursul ,,Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje” in cadrul “Zilei Portilor Deschise” a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti.

Evenimentul va fi de fapt un atelier de creatie in aer liber, care are scopul de a da startul competitiei Eco-rom Ambalaje. Participantii vor putea sa isi faca propriul design de tricou, pornind de la tema competitiei. Tricourile si culorile vor fi puse la dispozitie de catre organizatori. Participarea va fi premiata chiar cu tricoul personalizat de catre fiecare participant.

Proiectul isi propune selectarea celor mai originale idei de design pentru tricoul organizatiei Eco-Rom Ambalaje, tricou care se va regasi in cadrul tuturor actiunilor de informare si de educare a populatiei privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje: concerte, festivaluri, concursuri s.a.

Competitia se va desfasura in perioada 25 mai – 23 iunie, cei mai creativi participanti fiind premiati astfel: locul 1 – 500 euro, locul II – 300 euro, locul III – 200 euro.

Mai multe detalii despre proiect vor fi disponibile in cadrul atelierului si pe site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro incepand cu data de 25 mai 2013.


Branded


Related