Cupa Agentiilor la Fotbal 2013

Start: 2013-06-28
End: 2013-06-29

Cand: 28-29 iunie
Inscrieri: pana pe 22 iunie
Unde: Club Daimon, Bucuresti (Str. Piscului nr. 10, vis-a-vis de Sala Polivalenta, sector 4, Bucuresti) //www.cupaagentiilor.ro
Detalii: De sase editii, Cupa Agentiilor la Fotbal este locul traditional unde reprezentativele din Liga I a marcomm-ului se lupta la pitch-ul anului pentru titlul de Agentia Anului. Inscrierile in competitie se desfasoara intre 29 mai si 19 iunie.

Brieful care trebuie rezolvat de fotbalistii amatori ai acestei editii e cat se poate de clar: se cauta o echipa de minim 6 si maxim 12 barbati (din care 6 in teren) cu creativitate aplicata, tehnicitate ridicata si (cel putin) mentalitate de invingator. Cupa se va desfasura si anul acesta in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale.

Pe langa mult-ravnitul titlu de Agentia Anului, vor mai fi acordate si alte distinctii: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul competitiei, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol, Cea mai infocata galerie si, pentru prima data in cadrul competitiei, va fi premiat si Cel mai bun echipament purtat de o echipa.

Mai mult, echipele participante la Cupa Agentiilor la Fotbal se vor intrece si in creativitate, cu embleme, pancarte si postere realizate special pentru eveniment, in cadrul a trei competitii organizate cu sprijinul AdProduction: competitia emblemelor agentiilor, competitia de creatie dedicata posterelor si bannerelor de sustinere a echipelor. Toate echipele participante se pot inscrie pentru toate aceste trei competitii pana pe 22 iunie, la ora 23:59, prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected], cu creatiile trimise la rezolutie de minim 300 dpi.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului.


Branded