Editie speciala Workshop Sessions

Start: 2013-07-20
End: 2013-07-20
Organizator: Akcees

Cand: 20 iulie
Unde: TechHub Bucuresti
Detalii: Echipa Akcees organizeaza o editie speciala Workshop Sessions realizata de Daniel Ramamoorthy, antreprenor, investitor, consultant pentru start-up-uri si trainer in cadrul scolii de antreprenoriat Start Me Up. Evenimentul va fi gazduit de TechHub Bucharest, locul de intalnire al comunitatii tech din Bucuresti, iar participantii vor avea ocazia sa afle cum se poate dezvolta un start-up fara bani.

Editia speciala Workshop Sessions va oferi participantilor toate informatiile de care au nevoie pentru a construi un start de succes cu resurse financiare limitate. Workshop-ul debuteaza cu metodologia lean canvass si continua ajutand audienta sa raspunda la intrebarile fundamentale: cine?, ce?, cand? Si unde? Ulterior, strategiile de marketing vor fi aduse in discutie, alaturi de aspectele financiare, dezvoltarea de produse minim viabile si prezentarea proiectelor in fata investitorilor.

Evenimentul se adreseaza atat celor care au infiintat deja propria afacere, cat si tinerilor care isi doresc sa devina antreprenori si vor fi discutate exemple reale si studii de caz concrete. La final participantii vor primi resurse utile pentru dezvoltarea propriilor proiecte si feedback.

Tinerii care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie online pe site-ul programului.


Branded


Related