Samsung Pop UP Fold Store

CONTEXT:

Acest POP-UP store a fost gândit ca un mix de lemn și metal, cu materiale disruptive precum oglinzi și matrix-frames, elegant inserate. Amenajarea s-a materializat într-un concept de cinci panouri, alternând lemn cu rame metalice și Matrix-frames iluminate, toate având o structură de aluminiu, pentru stabilitate ridicată.

Samsung și-a dorit să integreze cele mai recente tendințe de design prin intermediul POP-UP store-ului, pentru a-și consolida poziția de brand freshcool și modern. Materialele premium folosite au respectat brand book-ul și filosofia de design Samsung. Elemente precum oglinzile cu două fețe au fost plasate la nivelul ochilor pentru a atrage atenția trecătorilor, iar matrix-frame-urile iluminate au fost folosite ca suport pentru a comunica elementele vizuale cheie ale campaniei și beneficiile produselor, generând astfel o interacțiune sporită.

Diviza Retail MX Division Samsung:
Laurentiu Secara – IM Retail Manager
Anda Sturzu – Field Force Specialist
Anca Ivana – Shop Display Specialist
Renata Nae – Retail Support
Andrei Prisecaru – Regional Manager Zona de Est
Anda Banoczi – Regional Manager Zona Vest-Centru
Marian Staicu – Regional Manager Zona Sud-Vest
Ioana Dumitrescu – Regional Manager Zona Sud              

Fieldstar:
Elena Basescu – Account Director
Andreea Bujor – Account Director
Cristian Blejniuc – Production Manager
Marius Tutunaru – Business Integration & Growth 



Fieldstar

Agenție independentă de BTL, FIELDSTAR conectează brandurile cu oamenii și oferă experiențe inedite pentru consumatori. De 21 de ani încoace, credem în puterea colaborării și a ideilor îndrăznețe,... vezi detalii »

Agentie

Brand

An

2022

Tara


Companii

Branduri



Branded


Related ads