PIATRAONLINE | Furnizorul tau de Piatra Naturala

Suntem primul magazin online de piatra naturala si cel mai mare din Romania. De peste 12 ani selectam si importam cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii, pentru a le oferi tuturor iubitorilor de frumos sau de design, specialisti ai domeniului sau simpli beneficiari, posibilitatea sa isi transforme viziunea in realitate. Fie ca provine din India sau din Brazilia, Spania sau China, daca este piatra naturala de calitate, o avem in stoc.

Ne place sa credem ca fiecare proiect nou este asemenea unei panze albe, iar noi avem intreaga paleta de culori. Gama de produse selectate cu grija si showroom-ul in care o prezentam sunt create pentru a-i face pe toti pasionatii de design sa se simta ca acasa.

Echipa noastra de specialisti alege materialele atat conform celor mai inalte standarde de calitate, cat si conform tendintelor la nivel global, pentru a maximiza potentialul fiecarui proiect in parte. Nu credem in limite si compromisuri. Provocam fiecare client sa se lase purtat pe culmile imaginatiei, pentru ca suntem pregatiti sa ducem fiecare proiect mai departe.

Apreciem diversitatea viziunilor si suntem onorati sa contribuim la materializarea unor proiecte valoroase de design. Credem in potentialul creativ al clientilor nostri, ne dedicam complet cand incepem o noua colaborare si suntem, de fiecare data, fascinati de rezultat.

Suntem curiosi sa intelegem viziunea clientului si nu credem ca exista vreo cerinta care sa fie prea exigenta. Apreciem si impartasim grija pentru detalii. Doar atunci cand imaginatia intalneste materiale de calitate, iau nastere proiecte spectaculoase.

 

Viziunea:

Credem cu tarie ca fiecare om are dreptul sa-si poata decora casa, apartamentul, curtea sau camera in armonie cu natura. Piatra naturala este cel mai vechi material de pe Pamant, cel mai stabil si cel mai durabil. Credem ca toti avem dreptul sa o avem imprejurul nostru.

Obiectivul nostru este sa oferim servicii complete, profesioniste si sa cream locul in care clientii sa primeasca mai mult decat se asteapta astfel incat sa ne recomande.

 

Valorile:

1. Incredere si Respect
Credem cu tarie ca Increderea in fortele noastre, Increderea Clientilor in capacitatile noastre este o valoare ce trebuie castigate si mentinuta daca vrem sa primim si sa oferim un Respect autentic si de durata.

2. Corectitudine si profesionalism
Suntem constienti ca fara o Corectitudine exemplara, o asumare si ducere la indeplinire a tuturor promisiunilor facute si o atentie deosebita catre detalii nu ne putem demonstra Profesionalismul pe care ne straduim sa-l cultivam incontinuu.
Suntem Specialisti si asa vom ramane!

3. Inovatie si Initiativa
Ne mandrim cu faptul ca tot timpul incercam sa facem ceva nou, aducem produse noi, dezvoltam produse si servicii noi, incercam sa ne schimbam tot timpul in ceva mai bun. Asta inseamna ca Inovam.
Nu putem sa ne surprindem Clientii fara sa inovam tot timpul si sa riscam sa si punem in aplicare si asta inseamna Initiativa.

4. Flexibilitate si Transparenta
Punem un accent deosebit pe oamenii nostrii si pe puterea lor de inovare, discernamant si creatie.
Suntem dispusi sa ne adaptam in functie de Oamenii nostrii, Clientii nostri, Furnizorii nostri, Situatii noi si Cerinte noi.
Asta inseamna sa fii Flexibil - dar intotdeauna incercam ca aceasta flexibilitate sa nu o transformam in opacitate si de aceea, ne straduim sa ne aratam asa cum suntem in fapt indiferent daca este vorba de politica de preturi, mersul firmei sau gandurile noastre de viitor.

De-a lungul celor 12 ani de existenta, profesionalismul, respectul aratat clientilor si calitatea serviciilor noastre a impus pe piata interna si internationala in peste 21 de tari numele: PIATRAONLINE drept o marca prestigioasa si de incredere. Grija noastra permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor nostri.

Extra info

Afla mai multe despre PIATRAONLINE.RO


Branded


Related